Rondreis “Eastern Discovery”: DAG 1: Zaventem – JFK Airport New York – New York

Om 10u20 vertrok vandaag onze vlucht vanuit Zaventem richting JFK International Airport in New York voor de rondreis “Eastern Discovery” met verlenging in New York.
Eastern Discovery.jpg

Ik besloot om deze keer eens niet veel mee te sleuren. Mijn grote fototoestel en bijbehorende lenzen bleven dan ook thuis, net als mijn laptop en ik koos ervoor om deze keer alles met mijn nieuwe smartphone te doen. Het is me 100% bevallen: de foto’s van de smartphone zijn meer dan prima, ik kan nu ook selfies maken én ik hoefde mijn grote rugzak met alle materiaal niet mee te sleuren in de grote steden waardoor ik toekwam met een klein heuptasje. Door de gratis WIFI in de meeste hotels werden mijn foto’s automatisch in de cloud opgeslagen, waardoor ik ook niet bang moest zijn voor verlies, stukgaan of stelen van mijn smartphone.

Door het tijdsverschil (in New York is het 6u vroeger dan hier) landden we al vroeg in de namiddag, waardoor we de buurt van ons hotel “The Manhattan Times Square Hotel” dezelfde dag nog konden verkennen en we wat uitrustten van de lange reis op een terrasje op het drukke Times Square.USA2015_20150710170628.JPGUSA2015_20150710170925.JPG

Advertenties